Ecoplant

12

Sep

Ecoplant

ECOPLANT ofera iluminat stradal, camere de supraveghere si o statie de incarcare intr-un singur dispozitiv inteligent. ECOPLANT combina functii precum incarcarea cu energie solara, conectarea la reteaua electrica, livrarea de energie pentru biciclete si masini electrice, telefoane sau alte tipuri de electronice portabile si ofeta protectie pentru propietatea publica sau privata.



Panourile ECOPLANT cu celule fotovoltaice monocristaline sunt cu pana la 58% mai eficiente decat panourile fotovoltaice traditionale. Inovator, inteleigent si accesibil, dispozituvul profita de vant pentru a reduce temperatura. Fata supraincalzire, siguranta este asigurata.



ECOPLANT se roteste automat in linie cu soarele, 24/7, pentru a utiliza cat mai eficient snergia solara. Este un dispozitiv de sine statator, de exterior si poate si amplasat oriune in apropierea institutiilor publice sau a firmelor, a caselor, in gradini, parcuri, piete, parcari. Poate fi conectat la reteaua electrica sau poate fi folosit independent de ea.



In plus, ECOPLANT este un adevarat punct de atractie si poate fi personalizat cu sigla companiei sau a institutiei care il pune la dispozitia angajatilor sau a publicului larg.



 


Aveți nevoie de ajutor de la GBC Group?

“Construim si o facem bine, ca pentru noi.”

Contactati-ne

Echipa noastra

> Experienta de peste 15 de ani in domeniul instalatiilor electrice, echipa de profesionisti si multitudinea de proiecte finalizate, ne recomanda ca fiind partenereul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.

Whatsapp