Cu o structura stabila si bine definita, cu personal calificat si cu experienta in domeniu, suntem orientati intotdeauna catre clienti, scopul nostru fiin de a le oferi solutii personalizate, de inalta calitate, care sa aiba un impact real, pozitiv asupra

Sisteme Fotovoltaice

Panourile solare pentru producerea energiei electrice reprezinta o solutie viabila, pe termen lung, de a generea energie la costuri rezonabile.

Statii de Incarcare Auto Electrice

Statiile de incarcare auto electrice devin o necesitate in conditiile cresterii nnumarului de masini full-electric si de tip hibrid.

Iluminat Personalizat LED

Iluminatul cu ajutorul tehnologiei LED ofera o performanta radicale datorita consumului redus si a duratei lungi de viata  a produselor.

Consultanta, Proiectare si Executie Instalatii Electrice

Serviciile profesionale de proiectare, consultanta, executie si intretinere a instalatiilor electrice ofera siguranta si eficienta clientilor nostri.

Servicii

Aveți nevoie de ajutor de la GBC Group?

“Construim si o facem bine, ca pentru noi.”

Contactati-ne

Echipa noastra

> Experienta de peste 15 de ani in domeniul instalatiilor electrice, echipa de profesionisti si multitudinea de proiecte finalizate, ne recomanda ca fiind partenereul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.

Energia Verde

Energia Viitorului

Whatsapp