Despre noi

Cine suntem

Inca de la inceputul activitatii am ajutat clientii sa-si proiecteze viitorul, oferindu-le solutii inovatoare, de ultima generatie, menite sa le aduca avansul tehnologic si competitiv, schimbandu-le astfel perspectiva de business. Solutiile de eficienta energetica GBC Group sunt destinate firmelor care isi desfasoara activitatea intr-un mod eficient, sustenabil, care nu fac risipa de resurse, profitand de beneficiile pe care tehnologia moderna le-o ofera si carora le pasa cu adevarat de impactul lor asupra mediului. Datorita preturilor la energie in continua crestere si a implementarii directivelor europene privind dezvoltarea durabila si eficienta energetica, companiile se confrunta cu provocari din ce in ce mai mari, care le pot afecta afacerile.

Cu ce ne ocupam

Solutiile personalizate, specifice nevoilor clientilor, calitatea produselor si a lucrarilor si competitivitatea preturilor practicate sunt realitati care ne definesc si reprezinta motivele pentru care GBC Group este principala optiune in alegerile clientilor nostri. Daca vrei sa reduci costurile cu energia electrica, iti prezentam cateva solutii: instalarea panourilor solare pentru producerea energiei electrice si optimizarea costurilor, diminuand impactul produs de majorarile pretului energiei electrice; adoptarea iluminatului eficient cu tehnologie LED de inalta durabilitate prin inlocuirea surselor de iluminat clasice, ineficiente; instalarea de statii de incarcare pentru automobile electrice si de tip hibrid; construirea unei retele electrice eficiente conceputa special pentru nevoile afacerii tale, pentru care iti oferim consultanta, proiectare si executie profesionale.

Obiectivele GBC Group

Obiectivul principal este sa le oferim clientilor solutii practice, personalizate, pentru a-i ajuta sa creasca. Produsele si serviciile noastre reprezinta pentru companiile interesate investitii pe termen mediu si lung extrem de profitabile. Ne dorim sa devenim lider in eficienta energetica, ajutand companiile sa-si reduca costurile, sa adopte energia verde si sa-si eficientizeze activitatea, oferindu-le cele mai bune solutii de pe piata si servicii de inalta calitate.

Whatsapp